• Nieuws

AGENDA - NIEUW BANKNUMMER OUDERBIJDRAGE - BIJDRAGE GROEP 8 - BIJDRAGE GROEP 4A - DOORSTROOMTOETS - STUDIEREIS - SUBSIDIE ENERGIE - 

 agenda

Dinsdag 6 februari    Doorstroomtoets groep 8

                                    Bliksemstage groep 7

Woensdag 7 februari Doorstroomtoets groep 8

Donderdag 8 februari Discussieren kun je leren(bovenbouw)

Vrijdag 9 februari        Bliksemstage groep 8

 

bank

Binnenkort nieuw banknummer 

Door de overgang naar een ander bestuur zal het bankrekeningnummer van de school ook gewijzigd gaan worden. Binnen niet afzienbare tijd wordt u geinformeerd over dit nieuwe banknummer. Tot die tijd verzoek ik u om de vrijwillige ouderbijdrage en/of uw bijdrage voor het schoolreisje niet over te maken.

adviesgesprek

Voorlopig adviesgesprekken

Groep 8 heeft na de best spannende adviesgesprekken opgelucht adem kunnen halen. De kinderen staan er allemaal goed voor!

toets

Doorstroomtoets

Op dinsdag 6 en woensdag 7 februari gaan de kinderen van groep 8 de doorstroomtoets maken. Vroeger stond deze toets bekend als de eindtoets. We wensen de leerlingen veel succes!

vogels copy

Groep 4A helpt de vogels 

Vorige week hebben we een half uur alle vogels geteld die we zagen op en rond het schoolplein. 

We zagen 2 houtduiven, 2 halsbandparkieten ( die groene), 2 koolmeesjes, 2 eksters, 2 kraaien, een vink  en (heel bijzonder) een grote bonte specht.  

In de klas hebben we een observatiepost ingericht met 2 verrekijkers en platen van de meest voorkomende vogels. De kinderen mogen steeds in duo’s met de verrekijker kijken. Ze vinden het erg leuk en leren zo spelenderwijs de namen van de vogels. 

We hebben pindaslingers en vetbolletjes gemaakt en opgehangen om de vogels de winter door te helpen. De pinda’s werden bijna meteen leeggegeten en de vogels smullen ook van de vetbolletjes. 

We kijken elke dag naar de live voedertafel van de vogelbescherming. We zien steeds allerlei vogels, soms één of twee muisjes en er zit ook af en toe een roofvogel bij. Maar dan laten de vogeltjes zich niet zien. U kunt thuis ook meekijken met de vogels door hier op te klikken. 

Veel plezier! 

 

vlag

Informatie over studiereis

In de vorige nieuwsbrief staat een hinderlijke fout over de data van de studiereis. De correcte data zijn vrijdag 16 februari en terugkomst donderdag 22 februari. Excuses voor de foutieve berichtgeving in de vorige nieuwsbrief. 

blauwe stad

De Blauwe stad

In de klassen wordt met de kinderen ook over de studiereis gesproken. De kinderen uit groep 3 vonden dat zij ook mee moesten gaan op studiereis, zodat zij de medewerkers konden helpen met vertalen. Een andere tip vanuit de kinderen was een bezoek afleggen aan "de Blauwe stad". De leerkracht kon de kinderen gerust stellen, want wij gaan ook naar Chefchaouen. 

noodfonds

NOODFONDS ENERGIE

Wanneer u denkt in aanmerking te komen voor het noodfonds energie kunt u op deze link klikken voor meer informatie.