• Nieuws

AGENDA - BERICHT VAN DE KLEUTERS - STUDIEREIS - STUDIEDAG - VOORJAARSVAKANTIE - VOETBALKAMP - OPVANG GROEPEN - NIEUWSBRIEF - TANDARTS OP SCHOOL

 agenda

Vrijdag 16 februari                   Studiedag, kinderen zijn vrij

Maandag 19 t/m 23 februari    Voorjaarsvakantie

Dinsdag 27 februari                 Tandarts op school

Woensdag 28 februari             Koffieochtend

concertgebouw

BERICHT VAN DE KLEUTERS

Maandag gingen de kleuters met de bus naar het concertgebouw. De busreis vonden ze al geweldig. We gingen in de kleine zaal naar de voorstelling “ Mijn magische tuin”. Het begon met 5 inbrekers die net deden of ze muzikanten waren. Er was een meisje met voelsprieten die op zoek was naar Fladderella. Ze beleefde allerlei avonturen, zo was er een heks, een spookhuis, paddenstoelen en flessenpost. Er werden allemaal leuke liedjes gezongen en de muzikanten begeleiden het op hun instrumenten. De kinderen zongen en dansten mee. We zongen onder andere; ‘k zag twee beren, Berend Bever,  Op een grote paddenstoel en nog veel meer liedjes. Aan het eind was het lente geworden en bleek het meisje te zijn veranderd in Fladderella en de inbrekers in echte muzikanten. De kleuters vonden het erg leuk, maar wel een beetje lang. Gelukkig is er niemand in slaap gevallen op de terugweg. We kwamen wat later bij de school aan, waar alle ouders ons al op stonden te wachten.

 

concertgebouw2

 

STUDIEREIS

Vlag

Van vrijdag 16 februari t/m donderdag 22 februari zijn de medewerkers van de Henricus op studiereis naar Marokko. Zie verder deze nieuwsbrief.

studiedag

Op vrijdag 16 februari is de school dicht vanwege een studiedag. Kinderen zijn dan vrij.

voorjaarsvakantie

Van maandag 19 februari tot vrijdag 23 februari hebben de kinderen Voorjaarsvakantie. Op maandag 26 februari komen de kinderen weer op school. 

Opvang groep

OPVANG GROEPEN

De afgelopen week hebben we enige afwezige medewerkers gehad, maar we hebben gelukkig alle groepen kunnen opvangen. 

voetbalkamp

Doe mee met het voetbalkamp!

In de voorjaarsvakantie wordt van 21 t/m 23 februari een gaaf voetbalkamp georganiseerd in de Calandhal in Amsterdam. Drie dagen lang beleven we heel veel voetbalplezier!
Of je nu al een ervaren voetballer bent, juist wil komen kijken of voetbal wel bij jou past of een sportieve activiteit voor in de voorjaarsvakantie zoekt, voor iedereen is er een uitdagend programma dat bij jouw niveau past. Elke ochtend starten we om 10.30 uur met een leuke warming up, daarna werken we aan onze voetbal skills en spelen we wedstrijdjes. Om 15.30 uur gaat iedereen weer naar huis.
Tijdens het kamp wordt er een gezonde lunch voor je verzorgd en krijg je snacks, een ontbijthap en vers fruit tussendoor. Aan het begin van het kamp ontvangt iedereen een gaaf Fourz shirt cadeau, zo ben je van alles voorzien tijdens het kamp! 

Speciale stadspas actie
Voor dit sportkamp geldt er een speciale stadspas actie. Elke stadspashouder met een groene stip komt in aanmerking voor deze actie. Je kan alle drie de dagen meedoen voor een bedrag van €11,00. Ga via onderstaande link naar de inschrijfmogelijkheden en kies voor de stadspas actie.

Meld je snel aan voor het voetbalkamp om zeker te zijn van een plekje!
Ga naar www.fourz-sports.nl/zaalvoetbal-kamp voor meer informatie en om je aan te melden en volg ons op onze socials via @fourz_sports om op de hoogte te blijven van al onze kampen.

Leeftijd: 4 t/m 12 jaar
Wanneer: 21 t/m 23 februari 2024
Hoe laat: 10.30 tot 15.30 uur
Waar: Calandhal (Eliza van Calcarstraat 2, Amsterdam)
kosten: €110,00
Stadspas bedrag: €11,00

nieuwsbrief

Zoals u weet gaan de medewerkers op studiereis naar Marokko. Tijdens deze studiereis kunt u regelmatig onze belevenissen volgen door het verslag op de website te lezen. We hebben een speciale nieuwsbrief voor deze studiereis.

schooltandarts

Beste ouders, verzorgers,

Vanaf dinsdag 27 februari a.s. zijn we op de St Henricus school aan het werk. Alle kinderen die staan ingeschreven, worden in de komende weken door de tandarts gecontroleerd. Kinderen die zijn gecontroleerd krijgen een tandartskaart mee waarop staat of verdere behandeling nodig is. Als uw kind gaatjes heeft, zal de tandarts contact met u opnemen.

Kinderen die niet zijn ingeschreven worden niet gecontroleerd. Zij krijgen wel een inschrijfkaart mee waarmee u uw kind kunt inschrijven. U kunt uw kind ook online inschrijven ga naar:

www.jtv-amsterdam.nl.

Uiteraard begrijpen we het als u hier vragen over heeft. We zijn telefonisch of per mail als volgt bereikbaar

  Karen

Karen Willemse Tandarts         

 Inge

 

Inge Bok Assistente

Contact

Website        www.jtv-amsterdam.nl

E-mail          kwillemse@jtv-amsterdam.nl

Post             Derkinderenstraat 53, 1062 DA Amsterdam
Telefoon      020-6166332 / 06-42518107