• Nieuws

AGENDA - BETALING SCHOOLREIS EN EXCURSIES – WOENSDAG 3 EN VRIJDAG 5 JULI OMGERUILD - ENQUETES - ALLE KINDEREN NAAR SCHOOL – FORMATIE 2024-2025 – JAARPLANNER 2024-2025 - BUURTCAMPING - BERICHT VAN GROEP 4A

agenda

AGENDA

Woensdag 3 juli                           Schoolreis (Zie verder deze Nieuwsbrief)

Vrijdag 5 juli                                  School tot 12:00 uur (Zie verder deze Nieuwsbrief)

Schoolreis

SCHOOLREIS

Woensdag 3 juli gaan de kinderen van de groepen 1 t/m 7 op schoolreis. U heeft hier bericht over gekregen. De verwachting is dat de kinderen rond een uur of 16:00 aankomen, maar we zijn natuurlijk afhankelijk van de verkeersdrukte. Mochten zich vertragingen voordoen dan zullen de medewerkers u via PARRO informeren.

RUILEN

WOENSDAG 3 EN VRIJDAG 5 JULI ZIJN QUA TIJDEN OMGERUILD

Om drukte rond de pretparken tot een minimum hebben we ervoor gekozen om op woensdag op schoolreis te gaan. Dat betekent dat de kinderen op vrijdag 5 juli om 12:00 uur vrij zijn. De woensdag en de vrijdag zijn in feite omgeruild.

enquete

ENQUÊTES

Vanaf volgende week woensdag zullen onder de ouders en de kinderen (anoniem) enquêtes worden afgenomen via het internet. De ouders zullen via PARRO worden verzocht om een aantal vragen over de school te gaan beantwoorden. De kinderen van groepen 6 t/m 8 zullen via de computer worden bevraagd. De antwoorden worden anoniem verwerkt. Binnen een bepaalde periode dient de school vragenlijsten af te nemen onder ouders en leerlingen. Het resultaat van de enquêtes wordt met de ouders en de kinderen gedeeld. 

 geld

BETALING VAN SCHOOLREIS EN EXCURSIES

U kunt uw vrijwillige ouderbijdrage (= 20 euro) en de bijdrage voor het schoolreisje (=35 euro) overmaken op bankrekening: NL24INGB0008522105 t.n.v.

ASKO AMSTERDAM STICHTING VOOR KATHOLIEK PROTESTANTS-CHRISTELIJK EN INTERCONFESSIONEEL ONDERWIJS

onder vermelding van de naam van uw kind(eren) en de groep waar uw kind(eren) in zit(ten). Kinderen met een stadspas kunnen deze laten scannen bij juffrouw Cherida op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Momenteel heeft ongeveer 70% van de ouders de bijdrage betaald. De ouders die (nog) niet betaald hebben worden alsnog verzocht om hun betalingen te voldoen. Vervoer (bussen) en attractieparken (entree) dienen vooraf betaald te worden.

LEERKRACHT

ALLE KINDEREN NAAR SCHOOL

Afgelopen week hebben we enige zieke en afwezige medewerkers gehad. Het is ons gelukt om alle kinderen naar school te laten komen.

formatie

FORMATIE 2024-2025

Momenteel ben ik druk bezig met het samenstellen van de formatie, maar ik ben ook afhankelijk van een aantal externe factoren. Als alles meezit, kan ik volgende week de formatie aan u bekend maken. U weet dan bij welke leerkracht uw kind in de klas gaat komen.

jaarplanner

JAARPLANNER 2024-2025

Onze medewerkers zijn druk bezig met het opstellen van onze jaarplanner: vakanties, studiedagen en activiteiten waar de kinderen aan gaan deelnemen (voor zover we deze weten uiteraard). Zodra de meeste data bekend zijn worden deze met u vóór de vakantie met u gecommuniceerd. Na de zomervakantie ontvangt u een echte kalender. \

buurtcamping

BUURTCAMPING

Morgen (29 juni) is het weer tijd voor buurtcamping Slotermeer. Deze start om 14.00 uur en eindigt om 23.00 uur. Er zijn verschillende activiteiten te doen voor kinderen en volwassenen: zoals pilonnenvoetbal, waterglijbaan, pimp je eigen slijm, bingo en touwtrekken. Rond 6 uur gaan we gezamenlijk eten. Rond 20.00 uur gaan wij om het kampvuur zitten, met op de achtergrond live-muziek!
 
Dit jaar is er ook een talenten- en karaokeshow met waanzinnige prijzen, zoals een gratis knipbeurt of een bioscoopbon. Wil je jouw talent laten zien? Geef je dan op door een bericht te sturen naar info@buurtcampingslotermeer.nl. 
 
Activiteiten gr8
BERICHT VAN GROEP 4A
Ze zeggen: 'De laatste loodjes wegen het zwaarst', maar dat geldt niet voor onze groep. Wij zijn in groep 4a nog lekker hard aan het werk met alle vakken. Zo zijn we in een nieuw schrijfschrift begonnen, waarin het verbonden schrift en hoofdletters aangemoedigd worden. Met rekenen leren we nu de tafel van 8 en met taal hebben we het over het geven van een eigen mening. Als we zelfstandig en/of samen mogen werken, dan mogen we ook soms een ander plekje zoeken in de klas. Sinds kort hebben we weer gymlessen (yeah!) en theaterlessen. Veel van ons vinden het aanbod van naschoolse activiteiten erg interessant, dus we geven ons in grote aantallen op. De iep-toetsen hebben we nu achter de rug, nu kunnen we ons focussen op ons eerstvolgende en tofste uitje: schoolreisje 🙂!