• Nieuws

In deze Nieuwsbrief de volgende onderwerpen: 

AGENDA - KINDERBOEKENWEEK - VOORSTELLING MENEER B - GYMLEERKRACHT GEZOCHT

 agenda

Woensdag 18 oktober: 08:45-09:30 Koffieochtend met informatie van juffrouw Marjo inzake de nieuwe toetsen

Maandag 23 oktober t/m vrijdag 27 oktober: herfstvakantie. Kinderen zijn vrij

Maandag 30 oktober: studiedag leerkrachten. Kinderen zijn vrij

Dinsdag 31 oktober: 19:30-20:30 MR

aaa

KINDERBOEKENWEEK

Zoals jullie waarschijnlijk weten is de Kinderboekenweek 2023 in volle gang. De afgelopen tijd is in elke klas extra aandacht besteed aan lezen en voorlezen. Het is ook een mooie gelegenheid voor uw kind om in aanraking te komen met andere boeken; wie weet zit de nieuwe favoriet er wel tussen!

Als u tijdens de Kinderboekenweek €12,50 aan kinderboeken besteedt in een boekenwinkel, krijgt u gratis het Kinderboekenweekgeschenk erbij. Dit jaar is dat ‘Ravi en de laatste Magie’ van Sanne Rooseboom.
Ook staat er in de hal een kast waar u altijd boeken kunnen lenen. Vraag ook de leerkracht voor opties.

Veel leesplezier!

meester Philippe

meneer B1

Voorstelling meneer B

Afgelopen woensdag hebben alle kinderen kunnen genieten van een voorstelling van meneer B.  Met allerlei technische snufjes heeft hij de kinderen verrast. Hoewel het optreden voor sommige kinderen net even iets te lang duurde, kijken zij terug op een mooie voorstelling.

meneer B2

GYM

GYMLEERKRACHT GEZOCHT
Na het pensioen van meester Eef en het vertrek van juffrouw Armelle is De Henricus op zoek naar een nieuwe gymmeester of -juf. Binnen het bestuur van ASKO zijn meerdere scholen op zoek naar een gymleerkracht. Ook bij de opleiding voor gymleerkrachten hebben wij geinformeerd, maar het blijft lastig. Wanneer u denkt iemand te weten die belangstelling heeft voor een baan als gymmeester of -juf laat hem of haar contact opnemen met meester Mario. We kunnen dan altijd kijken of wij iets voor elkaar kunnen betekenen.